About

5/5

DIVINE Beauty and me

Mijn naam is Shannen Trines, geboren op 25 September 1997 te Venray. In 2014 ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en deze heb ik in 2017 succesvol behaald. Met mijn diploma op zak ben ik verschillende visagie-opdrachten aangegaan en heb ik een mooi portfolio gemaakt wat tot op heden nog steeds word uitgebreid. Mijn liefde voor het vak werd groter en besloot een behandelstoel en de nodige materialen aan te schaffen. Vriendinnen, buurvrouwen, kennissen en moeders mochten al plaats nemen in de stoel voor te oefenen en van mijn kennis te genieten. Na verhuizing mocht ik mijn salon starten in het beruchte tuinhuis bij mijn ouders in de tuin. Na verbouwen, uitbreiden en de nodige voorbereidingen ben ik in januari 2018 Schoonheidssalon DIVINE Beauty gestart.

Met veel passie en liefde ontvang ik u graag voor een behandeling.

DIVINE Beauty staat voor Goddelijke schoonheid!

Schoonheidssalon DIVINE Beauty is een gezellige, vrolijke en professionele salon gelegen in het buitengebied van Helden. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig & onderbouwd advies. U komt hier echt even helemaal tot rust. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals Henriëtte Faroche, Courtin, Refectocil, Depiléve, PUIPUI, Urban Nails, Nichelio, Juméres en Pink Gellac.

Veel dames weten inmiddels de weg naar de salon te vinden. De salon beschikt over een verwarmde en tevens verkoelde ruimte. U kunt bij Schoonheidssalon DIVINE Beauty terecht voor een breed aanbod aan behandelingen zoals o.a. gezichtshandelingen, lichaamsbehandelingen (massages en ontharen), huidverbeterende behandelingen, visagie/hairstyling, manicure, Kunstnagels en esthetische pedicurebehandelingen. 

Kijk gerust rond op de website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling bij DIVINE Beauty.

Bij uw eerste afspraak is er altijd ruimte voor een intake gesprek. 
Bij gelaatsbehandelingen kijken wij dus eerst naar uw huidconditie en welke behandeling en producten het beste bij u en uw huid past. 

De koffie en thee staat voor u klaar en ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn relax-stoel!