Bij ons kunt u ook voor lichaamsbehandelingen komen. U geniet van massages en harsbehandelingen.

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van hars die wij verwarmen. De warme, vloeibare hars word op de huid aangebracht en stolt direct. Nu zitten de haren in de hars vast en wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid verwijderd. Hierdoor blijven de haartjes tussen de drie tot zes weken weg, dat verschilt per persoon. Ook kan door het harsen de haarzakje, waar de haar in groeit, beschadigen. Hierdoor komt het haar minder sterk of helemaal niet meer terug. Dit is een van de voordelen bij regelmatig harsen.
Er bestaan twee soorten hars: zachte hars en harde hars. De laatste wordt ook wel filmhars genoemd. Zachte hars wordt verwijderd met katoenen strips. Harde hars wordt zelf hard en wordt verwijderd zonder strip. In het algemeen wordt zachte hars gebruikt voor de grotere lichaamsdelen en harde hars voor de gevoeligere lichaamsdelen zoals de bikinilijn, de oksels en het gelaat.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen

Harsen oksels
€20.00
Harsen onderbenen€30.00
Harsen gehele benen€40.00
Harsen onderarmen€29.00
Harsen gehele armen€37.00
Harsen bikinilijn€23.00
Brazilian wax (Woman only)€40.00
Harsen rug/buikvanaf €25.00
Harsen rug/buik herenvanaf €30.00